tekening dorp

2P MEET

Tweeperenboom verhuurt karaktervolle ruimtes in het dorp. Een dorp is een overzichtelijke plek in de wereld die toelaat om te experimenteren. We kozen voor Winksele, aan de rand van Leuven, want alle nieuwe leren ontstaat ‘aan de rand’ van wat je al kent en doet. Bovendien is Winksele gemakkelijk bereikbaar, zodat je er vaak kan terugkeren.

We nodigen je hier van harte uit om te vergaderen, te leren, te ontmoeten en doorbraak te maken. Onze vergaderruimtes op het dorpsplein zijn daar de ideale plek voor!

Tweeperenboom op het dorpsplein

Dorpsstraat 1

tweeperenboom in de smederij

Warotstraat 4

Onze ruimtes zijn meer dan een fysieke plek.

Ze creëren sfeer, verbinden binnen met buiten, stellen grenzen en maken leren mogelijk.

 

Prijzen

 

Bij Tweeperenboom werken we met dagdelen, waarbij we voor 1 dagdeel 4 uur rekenen. Natuurlijk kan je hier ook langer dan 2 dagdelen vergaderen op een dag. We werken dan graag een voorstel op maat uit.

We hebben andere tarieven voor (lokale) vrijwilligersverenigingen en particulieren. Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor coaches hebben we een flexibel boekingspakket.

Interesse? Contacteer ons. Je bent ook altijd welkom om onze ruimtes te bezichtigen, we maken dan graag een afspraak.

Het dorp aan de rand.

Vlot bereikbaar.

Winksele ligt in de driehoek Leuven-Mechelen-Brussel en is bijzonder goed bereikbaar: treinstation op 800m, bushalte voor de deur en de oprit van E314 / E40 op 5 minuten rijden. Winksele is gelegen tussen de Brusselsesteenweg en de Mechelsesteenweg en langs de fietsroute Brussel-Leuven.

En dat te midden van een pittoresk dorp, met zijn velden, holle wegen en bossen.

Ademruimte.

Binnen en buiten.

Even een luchtje scheppen of de benen strekken? De ruime patioruimtes, het overdekte dakterras, de groene tuin of het gezellige dorpsplein voor de deur staan ter beschikking van onze gasten.

We geven graag advies over wandelroutes in de buurt, doorheen de dorpskern en langs velden, holle wegen en bossen.

Dorpsstraat nummer één. Meer dan dat kan je niet in de dorpskern gelegen zijn. Volgens een inscriptie in de dakbalken dateert het hoofdgebouw van Tweeperenboom van 1779. Hier vergader je letterlijk ‘onder de kerktoren’.

In de jaren vijftig en zestig was er een vestiging van de Welvaert, de coöperatieve winkel, in dit pand gelegen. In de jaren zeventig zou het een opvangplek geweest zijn voor een tiental kinderen, onder de hoede van een zuster. De vorige eigenares maakte komaf met de etalageramen en herstelde de voorgevel naar analogie van een oude postkaart die ze had gevonden van het pand.

Het gebouw werd opnieuw uitgebreid en gerenoveerd, met behoud van het oorspronkelijke karakter.

 

Tweeperenboom pand Welvaert

Pin It on Pinterest