Doorbraakrapport

“Geloven in wat je doet en het delen met anderen: dan ontstaat er iets heel krachtigs”. Deze quote van Mohamed Ridouani in het doorbraakrapport vat het perfect samen. Samenwerking inzetten als kracht, is niet alleen wat Tweeperenboom aanbeveelt en doet in haar projecten, het is ook wat haar definieert als coöperatie.

In het doorbraakrapport zoomen we in op een aantal projecten. Denk daarbij aan het Leuvense Lazarusproject waarin lokale partners samenwerken om schadelijk alcoholgebruik te reduceren. Of aan het uitwerken en implementeren van een nieuwe strategie voor Oxfam Wereldwinkels. Of nog het Kolenspoor project dat een economische en toeristische reconversie van het Limburgse gebied langs een 70 km lang oud steenkoolmijnenspoor inhoudt.

In het doorbraakrapport laten we klanten, partners en de samenleving aan het woord, in interviews met o.a Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani, CEO van KBC Johan Thijs, Bart Candaele van Vlaio en nog zoveel meer. Dat maakt het rapport niet alleen een terugblik op de afgelopen drie jaar van Tweeperenboom, maar een handleiding voor alle coöperaties die werken aan verbinding en samenwerking.

vrije bijdrage voor Stichting Robin

We delen graag het doorbraakrapport en alle expertise erin met je. In ruil voor al deze kennis mag je altijd een vrije bijdrage aan Stichting Robin schenken.

Waarom Stichting Robin? Bijna 1 op 5 kinderen in België leeft in armoede en vaak hebben zij aan het begin van het schooljaar niet de middelen om leermiddelen, hand- en werkboeken aan te schaffen. Daar wil deze stichting iets aan doen. Tweeperenboom staat mee aan de wieg van dit initiatief.

Op dit rekeningnummer BE36 7360 1238 8681 mag je je bijdrage storten (met vermelding 2P doorbraakrapport). Bedankt!

Pin It on Pinterest