Toffe peren

Tweeperenboom is een ondernemende ploeg van experten met diverse kennis en veel goesting om organisaties en mensen bij te staan om verandering als een geschenk te zien en te groeien. Doorbraakarchitecten, gesteund door investeerders, partners en bestuurders. Stuk voor stuk toffe peren.

 

2P Doorbraakarchitecten

 

Nele Smets

Nele Smets

algemeen directeur en vennoot-doorbraakarchitect

Nele is handelsingenieur en agile coach. Wendbaarheid is haar centrale thema: durven dromen, de dingen stap voor stap aanpakken, en leren al doende. Zo heeft ze ook de opstart van Tweeperenboom geconcipieerd en mee waargemaakt.

Haar kracht bestaat er in om complexe systemen en vraagstukken bevattelijk te maken voor anderen. Ze ondersteunt teams om vat te krijgen op onzekerheid en onduidelijkheid.

Ze werkte voordien als logistiek manager bij IKEA, als IT analist en als strategie, change & agile coach bij KBC. Nu investeert ze volop in haar eigen droom en zaak, Tweeperenboom.

nele@tweeperenboom.be
0473/38.11.03

Bert Smits

Bert Smits

vennoot-doorbraakarchitect

Bert Smits is sociaal pedagoog met een passie voor leer – en veranderprocessen. Hij werkt al sinds 2007 als zelfstandig organisatieadviseur. Vanuit die rol begeleidt hij overheden, bedrijven, scholen en andere organisaties in het vormgeven en doormaken van soms complexe transitie-processen.

Bert is een maatschappelijk ondernemer in hart en nieren. Hij is oprichter en zaakvoerder van Levuur, een coöperatieve gespecialiseerd in participatieprocessen, en van Schoolmakers, een coöperatie die onderwijs-verandering begeleidt. Hij is eveneens voorzitter van het Mysterie van Onderwijs vzw, een platform voor onderwijsinnovatie.

Met Tweeperenboom is hij dus niet aan zijn proefstuk toe. Het is voor Bert de gedroomde uitvalsbasis om samen met collega’s en partners innovatieve projecten te lanceren.

bert@tweeperenboom.be
0497/93.29.15

Phil Daenens

Phil Daenens

vennoot-doorbraakarchitect

Verandering zit in Phil’s DNA. Gedurende meer dan 25 jaar mocht hij in verschillende directiefuncties bij bedrijven als Unilever, Imperial Tobacco, Ter Beke en Touring, maar ook bij kleinere familiale KMO’s, VZW’s en startups dromen realiseren.

Vandaag deelt Phil zijn expertise als doorbraakarchitect bij Tweeperenboom. Daarnaast is hij coach en schrijver. Zijn specialiteiten zijn het ontwikkelen van visie, missie, strategie en doelstellingen alsook de implementatie ervan.

Hij houdt van innovatie en transparantie en is een pragmatisch leider die teams naar een hoger niveau brengt. Phil is analytisch, resultaat gedreven, en veerkrachtig.

https://phildaenens.be
phil@tweeperenboom.be
0477/28.01.36

 

Lies Lambert

Lies Lambert

doorbraakarchitect

Lies is sociaal agoog, coördinator en coach. Ze heeft ruime ervaring in het schrijven van business plannen en projectvoorstellen en projectcoördinatie, zowel in België als in Europa. Ze is een positieve denker en doener, en brengt mensen ertoe om hun unieke kwaliteiten in te zetten.

Naast het begeleiden van doorbraaktrajecten, is Lies ook coördinator van het Mysterie van Onderwijs. Bij Schoolmakers begeleidt ze mee scholen, en in haar eigen praktijk GR35 kan je terecht voor gezinsbegeleiding. Voordien werkte ze 10 jaar als projectleider bij Mobiel 21 vzw, de beweging voor duurzame mobiliteit, waar ze nu bestuurslid is. Lies was ook anderhalf jaar coördinator van loopbaancentrum Kompas voor ze volledig zelfstandige werd.

Bij Tweeperenboom coacht Lies organisaties bij het ontwikkelen van business plannen, projectideeën en visievorming. Ze helpt hen doelen te stellen en de weg ernaar toe concreet uit te werken.

lies@tweeperenboom.be
0495/33.83.27

Benoît Hovelaque

Benoît Hovelaque

doorbraakarchitect

Benoît is gefascineerd door ontwikkelfasen van mensen, teams en organisaties.

Het is zijn passie om teams en medewerkers te begeleiden en om trajecten in organisaties vorm te geven. In organisaties kan hij flexibel verschillende posities innemen : vanuit de rand observeren, bevragen en teruggeven én te midden van organisaties meedenken en betrekken.

Hij deed ervaring op bij Argenta, Colruyt Group en UNIZO. Bij Tweeperenboom doet hij organisaties  stilstaan én bewegen, twijfelen én opnieuw rechtstaan, terugkijken én dromen, met als voornaamste uitkomst kracht en geloof in het hier én nu.

Benoît houdt van luisteren en doorvragen, inspireren en vertellen, helpen in verband brengen en conceptueel voorstellen, mensen en organisaties aanvoelen en laten groeien, hoop bieden met creatieve werkvormen.

benoit@tweeperenboom.be
0474/48.48.42

Mede gesteund, bestuurd en gefinancieerd door

Luc Haegemans
Annemie Colruyt
Annemie Lemahieu
Wim Poppe
Bart De Smet
Michael Boes

Wij werken graag samen met

Katrien Barrat linkedin retina
Jeroen Bryon linkedin retina
Yves Larock linkedin retina
Eddy Smits linkedin retina
Stien Michiels linkedin retina
ShiftN 
Levuur cvba   

Schoolmakers cvba 

We bouwen aan solide partnerschappen met

Lannoo Campus
Sylvester Productions
Heerlijckyt van Elsmeren

Pin It on Pinterest