Online workshop:
navigeren in tijden van onzekerheid

We leven in onzekere tijden, zoveel is duidelijk. We hebben veel vragen over onze gezondheid, werk, financiën, opvoeding, onderwijs,.. En we hebben amper antwoorden.  Het kunnen leven met onzekerheid is een vaardigheid die nu meer dan ooit van pas komt. Hoe we omgaan met veranderingen en onzekerheid is zeer individueel. Hoe organisaties omgaan met verandering hangt samen met de mensen in die organisatie.

In deze workshop, ontworpen door systemisch denker Jan Ardui,  duiken we wat dieper in de systemische dynamiek tussen stabiliteit en verandering. We gaan op zoek naar wat voor ons interne en externe stabiliteitspunten zijn én onze belangrijkste zorgen en onzekerheden. We reflecteren hier samen over en verwerken onze essentiële ingrediënten in enkele evenwaardige scenario’s voor onszelf op korte en middellange termijn.

Na deze workshop:

  • Heb je inzicht in de systemische dynamiek van stabiliteit en verandering.
  • Heb je inzicht in enkele interne en externe stabiliteitpunten.
  • Ken je jouw leeropportuniteiten
  • Heb je drie scenario’s voor de korte of middenlange termijn om zelf om te gaan met onzekerheid

 

Voor wie?  Voor mensen die binnen hun organisatie op zoek zijn naar hoe ze houvast vinden voor zichzelf in deze onzekere tijden.

Minimum 5, maximum 8 deelnemers.

Door wie?  Lies Lambert en Dorien De Troy zijn allebei doorbraakarchitect bij Tweeperenboom. 

Wat en wanneer?  Online workshop, vrijdag 5 juni 2020, 9u30 – 12u30

Wat kost dat?  Deze workshop maakt deel uit van het Pear Festival, met een ruime affiche voor ieder wat wils op elke vrijdag van juni 2020. Wil je enkel deelnemen aan deze workshop, kan je al een single ticket kopen aan 60 euro pp (excl BTW, incl doorbraakrapport).

Bekijk zeker ook de volledige affiche van het festival en de andere ticketformules voor meer mogelijkheden.

Pin It on Pinterest

Share This