Opendeurdag 15 oktober 2017

Op zondag 15 oktober zet Tweeperenboom haar deuren open voor het publiek! Nieuwsgierig? Kom schaamteloos rondneuzen in onze vergaderzalen (de conférencezaal en de perenkamers), of leer meer over onze projecten (Oxfam, ABInbev, Unizo, Materialise, Kolenspoor…).

In het onthaal verkopen we heerlijke koffie, thee en zelfgebakken desserts (Jana Stessel heeft op een originele manier onze verse perenoogst verwerkt!) De opbrengst gaat naar de sponsoring van een zitbank die ergens in het dorp een plaatsje krijgt (ism Gevelbank en de beste suggestie wint de zitbank!). Zo stimuleren we graag ontmoeting en verbinding.

Die dag staat er nog heel wat meer op stapel in Winksele, en vanuit de uitkijkpost in de conférencezaal heb je een prachtig zicht op het bruisende dorpsplein!

Kom met het ganse gezin en geniet van:
attractief en kwalitatief straattheater, springkastelen, workshops, kinderanimatie, kermisattracties, grote spelenmarkt, bierfeesten en nog veel meer. We nodigen u uit om op deze nazomerdag rond te kuieren in het sfeervolle dorpscentrum van Winksele met hapjes en drankjes op het kerkplein en in de Warotzaal.

In samenwerking met:

GC De Wildeman Herent
Buurtcomité Winksele Dorp
Kermis en feestcomité (Hugo Coomans)
Adept – het bier, JanaStessel bvba en De Smederij cvba

Pin It on Pinterest